Veelgestelde vragen

Uw therapeut bij Nieuwenhuis zal regelmatig uw voortgang evalueren en bespreken tijdens uw sessies. We geloven in transparante communicatie en het samen opstellen van uw herstelplan.

Ja, we hebben ervaren fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in fysiotherapie en zich richten op de specifieke behoeften van kinderen.

We streven ernaar om u zo snel mogelijk in te plannen, meestal binnen enkele dagen. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via onze website.

Ja, we bieden online consulten aan om u ook op afstand te kunnen ondersteunen. Het is een uitstekende optie voor patiënten die vanwege omstandigheden niet fysiek naar de praktijk kunnen komen.

De vergoeding hangt af van uw zorgverzekering en het gekozen pakket. We raden u aan om voorafgaand aan de behandeling contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om uw dekkingsniveau te bevestigen.

Nee, u kunt direct een afspraak maken bij Fysiotherapie Nieuwenhuis zonder een verwijzing van uw arts. We hebben een open deur beleid en streven ernaar om zorg zo toegankelijk mogelijk te maken.

crossmenu