Behandelingen

Afspraak maken

Uw Gezondheid, Onze Prioriteit

Onze Behandelingen

 • Shockwave Therapie

  Inzicht in Shockwave Therapie Shockwave therapie is een innovatieve behandeltechniek waarbij hoogenergetische geluidsgolven worden gebruikt om pijnlijke zones in het lichaam te behandelen. Het stimuleert de zelfhelende werking van het lichaam, versnelt het genezingsproces en vermindert pijn. Lijdt u aan chronische pijn? Verdraag het niet langer. Maak vandaag nog een afspraak. Voor wie is Shockwave […]

  Shockwave Therapie
  Shockwave Therapie
 • Manuele therapie

  Inzicht in Manuele Therapie Manuele therapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie, gericht op het diagnosticeren en behandelen van functiestoornissen in de wervelkolom en andere gewrichten. Door gebruik te maken van specifieke mobilisatietechnieken, kan de manueel therapeut de bewegingsvrijheid van de gewrichten verbeteren en pijn verminderen. Heeft u last van hoofdpijn, nek- of rugpijn? Wacht […]

  Manuele therapie
  Manuele therapie
 • COPD behandeling

  "COPD is een ernstige longaandoening met symptomen zoals benauwdheid, vermoeidheid en verlies van conditie. Hoewel er geen genezing is, kan behandeling helpen om de symptomen te beheersen, de progressie van de ziekte te vertragen en de kwaliteit van leven te verbeteren."

  COPD behandeling
  COPD behandeling
 • Etalagebenen behandeling

  Etalagebenen zijn het resultaat van vernauwde bloedvaten in de benen. Door middel van medicatie en fysiotherapie kunnen symptomen worden verlicht en kan de loopafstand worden verbeterd.

  Etalagebenen behandeling
  Etalagebenen behandeling
 • Valpreventie

  Valpreventie is essentieel voor het veilig en gezond ouder worden, met de focus op het voorkomen van vallen en daarmee samenhangende verwondingen, vooral bij ouderen en personen met mobiliteitsproblemen.

  Valpreventie
  Valpreventie
 • Dystonie behandeling

  Behandeling van Dystonie, een neurologische bewegingsstoornis, kan symptomen beheersen, functionele beperkingen verminderen en de levenskwaliteit verbeteren door het versterken van niet-aangedane spieren.

  Dystonie behandeling
  Dystonie behandeling
 • Fysiotherapie

  Fysiotherapie is een essentiële discipline binnen de gezondheidszorg die zich richt op het bevorderen, herstellen en behouden van de bewegingsfunctie en lichamelijke gezondheid. Het speelt een sleutelrol in pijnmanagement, revalidatie van blessures en het voorkomen van chronische aandoeningen, met als doel de algehele levenskwaliteit te verbeteren en het potentieel voor gezonde, actieve levensstijlen te maximaliseren.

  Fysiotherapie
  Fysiotherapie
crossmenu