Werken bij

Afspraak maken

Uw Carrière in Beweging

Werken bij Fysiotherapie Nieuwenhuis

Bij Fysiotherapie Nieuwenhuis zijn we een hecht team dat zich volledig inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze patiënten. We streven naar uitmuntendheid in onze dienstverlening en stellen de patiënt centraal in alles wat we doen. Werken bij ons betekent dat u deel uitmaakt van een team dat innovatie en persoonlijke groei bevordert.We bieden competitieve salarissen, uitgebreide trainingsmogelijkheden en de mogelijkheid om uw carrière in fysiotherapie naar een hoger niveau te tillen. Als u een gepassioneerde professional bent die een verschil wil maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Solliciteren

Neem De Volgende Stap

Solliciteer bij Fysiotherapie Nieuwenhuis

Solliciteren bij Fysiotherapie Nieuwenhuis is eenvoudig. We horen graag wat u uniek maakt. Stuur ons een e-mail met uw CV en een motivatiebrief waarin u uitlegt waarom u de perfecte aanvulling zou zijn voor ons team. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde individuen die onze toewijding aan uitmuntende zorg delen. Neem de volgende stap in uw carrière en kom met ons in contact. We kijken ernaar uit om van u te horen!

 • Manueel Therapeut

  Ben jij een manueel therapeut die gespecialiseerd is in het diagnosticeren en behandelen van functiestoornissen in het bewegingsapparaat? Kom ons team versterken en help onze patiënten hun mobiliteit en welzijn te verbeteren.

  Solliciteren >
 • Oncologisch Fysiotherapeut

  Heb jij ervaring en passie voor het werken met oncologische patiënten? Wij zoeken een fysiotherapeut zoals jij om onze patiënten te helpen hun fysieke functies tijdens en na kankerbehandelingen te verbeteren.

  Solliciteren >
 • Bekkenbodem Fysiotherapeut

  Als jij een fysiotherapeut bent met een focus op bekkenbodemproblematiek, hebben we jou nodig. Draag bij aan ons team en maak een verschil in het leven van patiënten met bekkenbodemdisfuncties.

  Solliciteren >
 • Psychosomatisch Fysiotherapeut

  Ben jij een toegewijde fysiotherapeut met een specialisatie in psychosomatische aandoeningen? Sluit je aan bij ons team en help patiënten hun lichamelijke klachten te overwinnen die verband houden met psychische factoren.

  Solliciteren >
Solliciteren

Solliciteer bij Fysiotherapie Nieuwenhuis

crossmenu